Koruinfo


Korujemme salaisuus

Diamonfire korujen luonne on ylellinen. Korumme on tehty parhaasta sterling koruhopeasta (pitoisuus 925/000), ja ihannehiontaisista zirkonia-jalokivistä.

Ihannehionta yli 4mm halkaisijaltaan olevissa zirkonioissa on täydellisesti käsinhiotun briljantin rajoissa. Diamonfire tarkistaa jokaisen jalokiven mittasuhteet elektronisesti jotta ne vastaisivat loistavan timantin mittoja. Diamonfire jalokivien mitat ilmoitetaan vastaavasti karaateissa timanttimittoja noudattaen ja jokaisen korun mukana seuraa
oma todistuksensa käytetyistä kivistä. Korujemme suojaksi ja säilytystä varten saat aina samettipehmustetun kotelon.

Ainutlaatuinen ominaisuus Diamonfire koruissa on hopean kolminkertainen platinametallipinnoitus joka tekee koruista kirkkaat ja kovapintaiset.

Vain mielikuvitus rajana

Diamonfire korut saavat inspiraationsa klassisista jalokivikoruista, unelmista jotka odottavat toteutumistaan. Voit yhdistellä saumattomasti eri malleja tai koota täydellisen korusarjan sormuksesta, korvakoruista ja kaulakorusta.

Hankintahinnaltaan edullisena Diamonfire antaa enemmän mahdollisuuksia toteuttaa yksilöllistä koruilmettä kuhunkin tilaisuuteen ja asukokonaisuuteen.

Jo yhdetkin Diamonfire korvakorut korostavat ja piristävät arkiasua. Kirkas riipus decolteessa saa huomion. Sormuksien loistoa ja kivien kokoa ei rajoita muu kuin valittu tyyli jota haet.

Kovapintaista kiiltoa

Ainutlaatuinen kolminkertainen platinametallipinnoite tuo kaikkien hopeakorujen kaipaaman lisäedun: tummumattomuuden. Hopeakorujen pinta on sellaisenaan herkkä tummumiselle ja pienille naarmuille jotka nopeasti himmentävät parhaimman loiston. Diamonfire korujen pinta on samankaltainen aitojen valkokultakorujen kanssa, rodinoitu viimeistely luo kirkkaan ja kovan pinnan. Rodinoinnin alla on viimeistelyn täydelliselle onnistumiselle tärkeät platina- ja palladiumesipinnoitukset.